Το Εστιατόριο μας

Μεσογειακές γεύσεις, αέρας πολυτέλειας! Γνωρίστε τα μυστικά της μεσογειακής κουζίνας με μια ποικιλία επιλογών που ετοιμάζει για σας ο δημιουργικός σεφ του Ζορμπά. Ένα ευφάνταστο μενού, με πρωταγωνιστή το ψάρι και τα θαλασσινά, μαγειρεμένο με αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά, αποτελεί αφετηρία για ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι στη Μεσόγειο…Για τις προσεγμένες γαστριμαργικές απολαύσεις που προσφέρει, ο Ζορμπάς έχει βραβευθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού με την πιστοποίηση της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας.

Η Τοποθεσία μας

Στη γραφική “αγκαλιά” του Μικρολίμανου ο Ζορμπάς αποκαλύπτει μια νέα εικόνα κλασικής πολυτέλειας! Ανανεωμένο και δημιουργικό, το εστιατόριο προσφέρει μια ξεχωριστή επιλογή για τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε χρώμα ελληνικό, με έμφαση στην παράδοση και τη απλότητα.Ακολουθώντας μια μακρόχρονη διαδρομή, ο Ζορμπάς προσδίδει νέα πνοή και φαντασία στο παραδοσιακό προφίλ του…

περισσότερα…

Οι Εκδηλώσεις μας

Εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων, δημιουργικές υπηρεσίες, με νέες ιδέες και ευρηματικότητα!
Συνεπής στο στόχο του να καλύπτει κάθε εξειδικευμένη ανάγκη σας, ο Ζορμπάς σας προσφέρει τη δυνατότητα της διοργάνωσης κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης, από ένα απλό coffee break μέχρι το πιο απαιτητικό επαγγελματικό γεύμα, δεξιώσεις, κοκτέιλ πάρτι, συνεστιάσεις….

περισσότερα…

Βουτιά… στη Μεσογειακή γεύση!